...nem hallod a szánkból, hogy soha ne tedd". Mint ahogy azt sem javasolnám, hogy - a helyenként kizárólag a mai ünnepnapon előkerült - fehér inget ne hordjunk bármely egyéb napon. Számos variáció közül mindössze pár tipp a márciusi - még csak áhítottan tavaszi, de valójában inkább télre emlékeztető - napokra. Nem kell hozzá más: fehér ing/blúz, valami fekete alulra és/vagy felülre, jól jöhet a kedvenc farmered és egy hangsúlyos nyaklánc, na és ha variálni akarsz, tedd hozzá ami még a gardróbban van. Nagyjából mint egy Horváth Ilona szakácskönyvben a kezdő háziasszonyok receptje. Haladóknak - több fehér inggel - akár komplett heti menüt ajánlok. Nézzük hát!

Hétfő

Szerda

Szombat

Kedd

Rock and Roll - azaz, ha nincs elég inged, pénteken mondjuk vedd kölcsön a pasidét, majd aktuális trend szerint keverd szexi csipkével és várd a hatást.

A hiányzó csütörtökön pedig "legyen tánc!" De legalább is esti programra készülés, amikor is a fejdísz csak sötétedés után kerül fel, de napközben addig is vagány lehetsz a nadrágtartóval.

Ha vasárnapra már nem jut erő a pörgésre, a hatás kedvéért kapj elő rakott szoknyát és máris stílusosan zártad a hetet.

Íme a címadó dal, 

amivel kívánok kellemes fehér inges inspirálódásokat!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/