Előkaphatjuk a mobilunkat és fotózhatunk, kis szerencsével egészen jó képek is sikerülhetnek. Azonban ha van lehetőség arra, hogy profi fotós örökítse meg a pillanatot, amit ráadásul előkészületek előztek meg, feltétlenül használjuk ki! Ezzel az elmélettel egyetértve érkezett kezeink közé újabb három hölgy a VOILA Hostess- és Modellügynökség érett korú nőtagjai közül. Igazolva ismét, hogy minden korban érdemes odafigyelni magunkra kívül-belül egyaránt.

Három nő, három teljesen különböző karakter. A közös bennük, hogy amint személyre szabott figyelem veszi őket körül és minden tekintet rájuk szegeződik, kinyílnak. Nem számít a helyszín, a közeg és főleg nem az életkor. Amikor egy nő jól érzi magát a bőrében, messziről látszik.

Közelről pedig egyszerűen ragyog!

Akár szinte táncra is perdül :-)

A kezdeti kérdésre, miszerint kell-e ez nekünk? - a válasz: feltétlenül! A felgyorsult hétköznapokban legyenek pillanatok, jobb esetben órák, amelyeket magunkra és nőiességünkre fordítunk. Ha pedig kéznél van egy komplett csapat, aki segít ebben, érdemes kihasználni. ;-)

Hisz mi következhet?

Legfeljebb néhány elkapott pillanat :-)

További képeket a közösségi oldalamon találni:

https://www.facebook.com/bgstilus/

kellemes zenét alább.

Bármely életkorban, nőiesen megélt hétköznapokat kívánok minden kedves hölgy olvasómnak! A férfiaknak ennél többet már nem is kívánhatnék! ;-)

bg.

Mindennapi ötleteket az alábbi helyeken mutatok:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

A fotókat Rácz Editnek köszönhetjük -

http://raczedit.hu/

https://www.facebook.com/elkepzeltem/?fref=ts

A sminket és frizurát Száraz Briginek -

https://www.facebook.com/szarazbrigismink/?fref=ts

A modellek: Voila Hostess- és Modellügynökség

http://voilahostess.com/