bgtoll

Akár a könnyű szél

Nincsenek véletlenek, ezt már egy ovis is tudja. Évek óta nagy kedvencem a Magashegyi Underground "suttogd a sötétben, feküdj velem hanyatt, rakparton a lépcsőn..." refrénű dala, de eddig mégsem került itt sorra. A virágos mini-overál szintén régóta vár a feltűnésre, mert ugyan a tavasz beköszöntével úgy tűnt, hogy "játék az egész" és már sosem lesz 20 foknál hűvösebb, de aztán jött a szeszélyes április. Nnna, ma a kerék és főleg a két dolog összeért.

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

Ha nem is sötétben, de találtunk fémes hátteret, lemenő nap fényében révedt délután(t),

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

rakparton lépcsőt, ahol akár futhattam a hídon át,

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

de legalább is hajamat a szélnek fordíthattam.

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

Így utólag tényleg vicces, de ott akkor azt hittem, nagyjából megfagyok.

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

Ahogy azt a mondás tartja, ha az ember egy blöfföt elkezd, illik befejezni, így aztán álltam a - ha nem is a sarat - betont. Majd a lépcsőházi fal helyett a híd lábának dőltem, ha már előttünk is alkotó kedvében járt arra valaki.

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

Így esett hát, hogy a Dress UP apró virágos, csinos kis kezeslábasa egyszer lazább, fűzős ezüstcipővel, majd villámgyorsan elegáns változatban is megörökítésre került.

Magabiztos mosollyal útnak indulva pedig az lenne a legutolsó gondolat bárki fejében is, hogy a híd alól jövünk egy ilyen, akár nyári délutáni koktélszettnek is beillő öltözetben.

#bgtoll #bgstílus #stílustippek #személyre szabott  #stylist #stílustanácsadás

Helyzethez igazodó, kreatív gondolatokat és tetteket, hozzá pedig olykor Bocskor Bíborkás elvarázsolt hangulatot kívánok!

bg.

https://www.facebook.com/bgstilus/

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://www.byperle.com/

Overál: Dress UP üzlet - https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Jól válaszd meg a szoknyát és már indulhatsz is!

Épp a szombat délutáni inspirációs szett megosztására készültem a közösségi felületen, amikor is úgy döntöttem, miért is ne dolgoznék saját tárból? Mára megint kiszámíthatatlan időt kaptunk, de hétvége lévén akár több program is adódik - na meg olyan, hogy nem tudunk közben hazaugrani és átöltözni. Elő is kerültek a kora tavasszal készült sorozatból még megváratott hosszú, pliszírozott szoknyás fotók.

Szinte minden női tanácsadás, vagy gardróbrendezés során elhangzik a számból a kérdés: "farmer inged van?"  Számtalan módon kombinálható fél-elegáns, laza és sportos öltözéknél egyaránt. Jelen esetben egy a szoknyával megegyező színű toppal vettem fel, és mivel az én tónusaimnak natúr színek viseléséhez kell valami turbó, a középkék ing emiatt is kapóra jött.

A Balla Gabi összehúzza szemöldökét című fotó csupán a koncentrációnak tudható be, semmiképp Gyöngyi barátnőm lencséjének.

Na ugye, van itt mosoly is! :-)

A szett alapját képező halvány barack színű szoknya a blogon már többször bemutatott Dress Up üzlet készletéből való.

Na és itt jön a kocsiban/kávézó mosdójában/próbafülkében (és még bizarrnál bizarrabb helyeken lehet ám átöltözni, ha épp a szükség bontja a törvényt) átvehető lazább szett a nap hűvösebb időszakára. Kell hozzá egy nagyobbacska táska - nálam továbbra is első számú kedvencek a nőies hátizsákok -, váltás cipő és vastagabb réteg.

A fesztivál hangulatúra sikeredett outfit szabadtéri programok esetén is kiváló, talán még egy esernyőt javaslok a (háti)táskába és már jöhet is a lendületvétel.

Praktikusan magunkhoz igazított, ötletes öltözködést és kellemes, változékony hétvégét kívánok mindenkinek a végére még egy klasszikussal.

bg.

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://www.byperle.com/

Szoknya, pulóver - Dress UP - https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Hétköznapi ötletekért kövessetek mindennap a közösségi felületen is:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Virágok közt, metál fényben

Eszébe jutna valakinek a kiegészítők között felsorolni a virágcsokrot? Tavasz lévén például egy romantikus tulipán bokrétát? Válogatni, masnival átkötni, asztalra lakásdíszként tenni, adni és kapni, bármikor jóleső. Egy biztos, tulipánokkal a kézben utcán sétáló nő kellemes látványt nyújthat,

főleg, ha mindehhez harmonikus a csomagolás. Ebben a Navona szettben épp megvan mindaz, ami az üde összhanghoz kell.

A műbőr, metálfényű nadrágot már magaménak tudhatom néhány hete és nem is gondoltam, hogy rövid időn belül a szezon egyik kedvencévé válik nálam. Jól kombinálható lazább viselettel és lapos talppal, akár csak az itteni magas sarokkal.

Megla Rózsa, a Navona Fashion divattervezője épp olyan aprólékos gondossággal segített hozzám igazítani a nadrágot, mint a fotózás alkalmával a kiválasztott szetteket. Nagy örömmel viseltem mindhárom, teljesen különböző hangulatú öltözéket, amiből ma, Anyák napján mi más is kerülhetett volna ki, mint a tulipán-kiegészítős?

A világos tónusú barackszínt megtöri a blézer fekete szórása, amire nálam - elkerülve a sápasztást - szükség is van, de mindez nem rontja el a pasztell összhatást.

Imádtam a hajamat, ami éppúgy illett a sportos szetthez - majd jól megmutatom azt is - mint a lazán elegánshoz. 

Tupír és konty terén is bízhatok fodrászom, Bagi Botond kreatívkodásában.

A már hetek óta szeszélyes időben ezen a ponton következett be, hogy vészjósló felhők jelentek meg az égen és Gyöngyi barátnőm sietségre intett, bár a táblára pillantva nagy bajban akkor sem maradtunk volna, ha netán itt ragadunk.

A közelgő vihar szele azonban mégis távozásra késztetett bennünket de legalább jól mutat a fotón a kicsit fázós igyekezet.

Megértem, ha a kedves Olvasó nem tudja eldönteni, mit vigyen el a mai bejegyzésből: a metálos pasztell összhangot, a szeleburdiságot, vagy a virágcsokor szépségét. Ha ajánlhatom, legyen mindegyik. Próbálja ki bárki külön-külön, vagy vegyítve és számoljon be bátran az eredményről. Anyának és elsősorban nőnek lenni virágcsokorral vagy anélkül, de virágos kedvvel érdemes.

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Halmai Gyöngyi - Photography by Perle http://www.byperle.com/

Blézer, blúz, nadrág: Navona Fashion - http://navonafashion.hu/index.php?lang=hu

Haj: Bagi Botond - Hair Code

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A nő (k)ékszer

Amelyik nő nem érezte legalább egyszer életében, hogy nem elég (szép/okos/kívánatos/fiatal/érett/bátor/naiv/rátermett...), az vélhetően magának sem mond igazat. Minden kornak megvannak a kételyei és bizonytalanságai. Szerencsés esetben a kételkedések röpke pillanatok csupán és másnap mindent reálisabban, de legalább is optimistábban lát a szem (az elme). Egy bizonyos, mi nők minden életszakaszban tetszeni akarunk és a legkeményebb zsűri, aki előtt nap mint nap kiállunk, saját magunk.

A lélek zegzugaiban eligazodni nem könnyű, de hosszú távon megtérülő befektetés. A jolly joker, ami bármikor (akár csak átmeneti) segítséget nyújt, ha a nőt külső szemek dícsérik elismerően. Ezzel a teljes probléma ugyan orvosolva nincs, de ez itt nem is a lélekgyógyászat helye, pusztán gondolatébresztési felület.

Honnan is jött ez a mai pszichés keveredésem? Mindegy is. A bejegyzés fő témája a nő, jelen esetben kékben. A szín, aminek rengeteg árnyalata a magyar nők többségének jól áll, de ez a többség mégsem használja ki eléggé.

Ágnest egy 50 év felettiek részére indult tanfolyam résztvevőjeként ismertem meg. A fotósorozat a képzést tartó ügynökséggel közös portfóliójának része. A Voila Hostess és Modellügynökség megálmodója és egyben oktatója Németh Zsuzsanna azzal a világszerte terjedni látszó trenddel ért egyet, miszerint az 50 év feletti korosztályban rejlő kiaknázatlan lehetőségekkel foglalkozni kell,

 és foglalkozni érdemes.

Volt szerencsém részt venni az első kurzus zárórendezvényén, ahol nagyjából 40 hölgy vonult végig a - képzeletbeli kifutónak számító - teremben. Az ötvenes, hatvanas, hetvenes éveiben járó hölgyek és külön kedvencem nyolcvan felett is jókedvűen és élvezettel mutatta meg magát.

A büszkeségre és az örömre pedig minden okuk megvolt.

Ezt követően jöttünk mi kis csapatunkkal és mutattunk néhány fortélyt - elsőként Ágnesnek -, amivel a hétköznapokon még magabiztosabbnak...

...és harmonikusabbnak érezheti magát.

Mert az igazi lényeg, hogy a mindennapok rohanásában - kortól függetlenül - éljük meg nőiességünk csodás adományait, és ha vannak is pillanatnyi képzavarok, a kék hangulat legfeljebb az öltözékünkben nyilvánuljon meg, ne a kedvünkben.

A kapcsolódó zene ma a Madness-é.

Ajánlom minden csodás nőnek

bg.

Fotók: Rácz Edit - http://raczedit.hu/http://raczedit.hu/

Smink: Makkai Marianna

Modell: Szloboda Ágnes

Styling: Balla Gabi

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ba-Ga-BÓ - Bababó

Amikor pár héttel ezelőtt jelentkeztem Alexék klipforgatására, még nem is sejtettem, hogy a dal címe viccesen passzol a nevemhez. Tavasz és szerelem, vidámság, lendület, különbözések, hasonlóságok és cukiságok. Az érzéshez az alábbi szettet párosítottam a mai villámpostban. Könnyed léptek, masni, mosoly, lombok és virágok.

A szett "munkaruhám" volt egyik stylingolásom során,

https://www.instagram.com/p/BSq8VT9D077/?taken-by=balla.gabi

amiről hamarosan bővebben is írok.

Addig is hallgassátok a zenét, nézzétek a videót, legyetek szerelmesek, élvezzétek az élet szépségeit, szeressetek és örüljetek egymásnak!

Mindössze ennyi a mai üzenet.

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Képek: Rácz Edit - http://raczedit.hu/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezt nektek Húsvétra

Sokszor fordult már elő velem, hogy a házimunka közben kap(na) el a kreativitás, de legalább is támadnak efféle gondolataim. A húsvéti sürgés-forgás közben fejben a még elkövetkező ünnepnapok öltözékét is terveztem, figyelemmel az április szeszélyeire (mint ha ez utóbbiból nem produkálnék magam is eleget). Ekkor jött az ötlet - nehogy már üres óráimat nyugalmasan töltsem -, hogy összeállítok, lefotózom és írok ma egy húsvéti bejegyzést a következő két napra való szett-tippekkel. Nem is csak nőtársaimra gondolva, hanem egyenesen összeöltözős kreálmányokat. Na nem az erőltetett fajtából, csak úgy kellemesen, fél-lazán, mondhatni smart casual módra. A saját (ruha)táramból a napokban hordottak közül hoztam két ajánlást. Aki követ az instagramon, már láthatta "élőben" is az elsőt,

https://www.instagram.com/p/BSyKsmYDoHM/?taken-by=balla.gabi

de itt szépen hajtva is mutatom.

Simán jó lehet lapos sarkú cipővel is egy hasonló szett, főleg, ha valakiben van még pár centi. Azon szerencséseknek, akinek tónusai megengedik a teljesen bézses, natúr megjelenést, vajszínű felsőt is javaslok a lágyabb hatás érdekében. Nálam egy hófehér garbó belefért volna, de most farmeringet választottam a lazább jelleg erősítésére.

A párosított, színeiben hasonló férfi szettben már ott is van a törtfehér ing. Változékony időben a tavaszi sál és fejfedő egyaránt jól jöhet.

A szetteket szándékosan nem ünnepi felhanggal, hanem inkább úgy állítottam össze, hogy családlátogatásra, kisebb városi sétákra, baráti összejövetelekre legyenek alkalmasak - "ha már tavasz van, legyen tavasz". Emellett egy nyakkendős viselet beleférhet, ha nem is az öltönyös változatban. Pulcsikedvelők előnyben! :-)

Gyorsan elő is került saját csokornyakkendőm és a színekben és stílusban ismétcsak hasonló outfit. A 100%-ban selyem kisruhát úgy két éve találtam egy használt ruha üzletben és kb. 3 ezer forintot fizettem érte. Imádom, önmagában és inggel felvéve is hordható és még csak vasalni sem kell az anyag különleges kiképzése miatt. Az idei tavasz két új kedvence - a cipő és a hátizsák - is feltűnt a színen.

Na és magamból - illetve a már említett szeszélyekből - kiindulva gondoltam nem árthat még egy, nadrágos - farmeres öltözék, ki tudja?...

Alapvetően a kékszínű fiús szetthez terveztem, de ahogy elnézem, mindkettőhöz passzol a hangulat. Az blúzt/inget - kinek mi van kéznél - kitűrve hagyva a hatás trendi lesz és ezzel a lazaság igény szerint fokozható.

Ha tetszett a bejegyzés és több hasonló tippet szeretnél látni a mindennapokban tőlem és a nagyvilágból, kövess az alábbi csoportban is:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

vagy a már említett instagram felületen:

https://www.instagram.com/balla.gabi/

ahol saját ötleteimet és munkáimat lehet nyomon követni.

Az ideillő, aranyesős képemmel kívánok kellemes húsvétot mindenkinek!

A zene pedig ma sem marad el, sőt, a hivatalos verzió mellett,

https://www.youtube.com/watch?v=Vyin72pg0Mk

aminek a klipjét érdemes megnézni a vicc kedvéért, egy koncert felvételt is hoztam a hangulat érdekében.

bg.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Komfortzónából kilépve

Amikor először megláttam ezt a színes, virágos kabátot az üzletben, hirtelen nem tudtam mit kezdeni vele - legalább is magamhoz mérten. Szeretek ugyan színesen öltözni, de a minták eddig csak mérsékelten voltak a barátaim. A Dress Up válogatásaimban korábban is szerepeltek virágos darabok és egyébként is: pont egy stylist ne próbáljon ki tőle kicsit idegen dolgokat?!

Akkor még nem is gondoltam, hogy nem ez lesz az egyetlen elmozdulás a szett fotózása során. Épp egy igen szeles és persze hűvös napot fogtunk ki, csak mert egyik érzet sem túl kellemes. Vélhetően sem az arckifejezésemen, sem a frizurámon nem ezt látnánk, ha szélcsendes, napsütötte időben készülnek a képek. Na de nem is kell mindennek megtervezettnek lennie.

Mindezzel együtt Gyöngyi meglátta a helyben amit akkor én még kicsit vonakodva, majd végül már elégedetten: épp elvette azt az élt a kabátból amivel nekem elsőre gondom volt és nem hogy más szemmel nézek rá, egyenesen megtartottam volna.

Aki követ a közösségi oldalon, a - https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/ - csoportomban olvashatta, hogy az átmeneti kabátok nagy kedvenceim. Abban az időben, amikor még a kabát öltöztet, egy jól megválasztott darab a teljes küllemet feldobhatja. A kabát színessége miatt először pasztell, mályva színű egészruhát választottam azonos színű cipővel.

Azonban ha az alkalom a teendőnk és a kedvünk épp úgy engedi, a kabátot akár önállóan is javaslom viselni. A színei közül választott kék cipő meg is adja a keretet...

...és még a hév is jól áll hozzá :-)

Ha pedig véletlenül egy ehhez hasonló kies, huzatos helyre tévednénk, a gallért nyakba húzva majdnem minden komfortérzetünk visszatér.

A kabát végül vissza került a Dress Up-ba, ahol továbbra is ehhez hasonló, különleges darabokat találhatnak az olasz divat szerelmesei.

A disszonanciához illően ma hasonló érzetet keltő The Carbonfools számot választottam.

Kellemes tavaszi kísérletezéseket!

bg.

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://www.byperle.com/

Kabát és ruha: Dress UP - https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Cipők: Sebastiano

Táska: Pimkie

Mindennapi ötletekért kövess a közösségi oldalakon is:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fenntartható divattal szegett fogadalom

Pár nap és lejár a három hónap, amit januárban fogadtam, miszerint ez idő alatt nem vásárolok ruhát. Meddig bírtam? Valamivel több mint 2 hónapig. Mivel szegtem meg? Elsőként két second hand ballonkabáttal, de róluk majd a következő, átmeneti kabátos bejegyzésben esik szó. A másik elcsábulás az új farmerem, legalább is számomra.

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

Ott kezdődött a történet, hogy megláttam egy Sharolta farmert Mengyán Eszteren a http://www.holyduck.hu/ megalkotóján. Eszter egyik küldetése a fenntartható divat népszerűsítése, melynek kapcsán került rá :-) a Sharolta-ék által - újrahasznosított farmerekből - készített nadrág.

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

Az egyediség adott, hiszen a "hozott anyagok" miatt nem lesz két egyforma nadrág. Elsőre szokatlan volt a bricsesz fazon, de egyrészt teljesen beleillik az aktuális trendbe és ami meggyőzöbb volt: jól éreztem benne magam.

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

Sportosan, lapos talppal éppúgy jól mutat, mint az általam hétköznapra választott lazán elegáns stílusban, magas sarokkal. A csodás, piros lakk cipőmet nem csak azért imádom mert írtó nőies, ráadásként rövidebb jövés-menésre is alkalmas, így épp passzolt aznapi programomhoz.

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

Ha eddig nem szúrt volna szemet, felhívom a figyelmet a praktikus, kevésbé hivalkodó mégis tavasziasan friss érzetű hátizsákra. 

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

Télen annyira megkedveltem a hátizsák praktikumát, hogy úgy döntöttem, az idei szezonban is jól jöhet egy. Az érzést erősítette a Zoé Phobic márkáról olvasott cikk:

http://absolutbudapest.blog.hu/2017/02/17/interju_szimon_agnes_noraval_a_zoe_phobic_alapitojaval

A szintén hazai designer termék elérhető áron, megrendelésre készül...

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

...és alkalmas kiegészítője lehet több stílusú öltözékünknek.

Ahogy nem terveztem szett fotózást arra a napra, amikor a képek készültek, a mai bejegyzés sem úgy indult, hogy több oldalt is népszerűsítek, de ha már így esett, megosztom még Eszter cikkét, amiben részletesen olvashat a Sharolta márkáról akit érdekel a fenntartható divat és netán megunt farmerja helyébe újraalkotott darabot szeretne.

http://www.holyduck.hu/2017/01/19/hasznalt-farmer-gyujto-budapest-impact-hub-sharolta-marka/

A blúzom ugyan fast fashion darab, de 100% viszkóz, ami beleillik a fenntarthatóság elméletébe.

#fenntarthatódivat #újrahasznosítás #bgtoll #stilus

Az elmúlt időszak arra feltétlenül jó volt, hogy az eddiginél is tudatosabb vásárlásra ösztönözzön. Ráadásul a darabok és színek újszerű kombinálásával úgy éreztem, mintha új ruhákat hordanék. Ehhez többek között szükség van arra, hogy az alapdarabok meglegyenek, tudjam mi áll jól, mit-mivel-hová vegyek fel.

Érdemes hát a gardróbokat újra felfedezni, netán újrahasznosítani, ha önerőből nem is megy, biztosan találni szakembert, aki segíthet ebben.

A zöld bejegyzéshez választott zenével kívánok kellemes napsütéses, gondolatébresztő órákat.

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Farmer: Sharolta - http://www.sharolta.com/

Hátizsák: Zoe Phobic -  http://www.zoephobic.com/

Blúz: Reserved

Kendő: Orsay

Cipő: Sebastiano - Anis

Fotók: Rácz Edit - http://raczedit.hu/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egyezzünk ki: fűző helyett bőr top

Újragondolt, ma is hordható, korhű elemekkel stylingolt öltözet. A Kiegyezést követő dualizmus időszakának jegyeit magán hordozó szett megalkotása volt a Corset Divatpályázat kiírás tárgya. Milyen lett az enyém? Íme.

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

A tavalyi farsangi időszakban egyszer csak kezembe került ez a hosszú, selyem szoknyám, ami nagyjából egyszer volt rajtam évekkel ezelőtt. Már múlt februárban is 19. századi kosztüm jutott róla eszembe és így vettem hasznát a jelmezbálon. A pályázati kiíráskor továbbgondoltam.

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

Biztos voltam benne, hogy kalapra szükség lesz. Rövid netes keresgélés után be is tértem A Kalaposhoz a Népszínház utcában. Miután a környék okozta sokkon túljutottam, az üzletben már éreztem, hogy jó helyen járok. Amikor a táblán azt látni, hogy "alapítva 1870", a női szem hajlamos lehet a fátyolos tekintetre.

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

A szakértelem mellett tanácsokat kaptam a korabeli fátyol viselésről miszerint többek között: az orr csúcsa kilátszik. Ilyet az ember vegyen komolyan!

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

A fátyol ugyan nem épp korhű, de nem is a másolat volt a cél.

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

Na és itt jött a képbe modernizálás címén corset - fűző - helyett egy bőrhatású top.

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

Nagyjából ezen a ponton talált meg néhány turista és szeretett volna velem - érthetetlen módon nem pusztán rólam - fotót. Igazán vicces érzés volt, javaslom kipróbálni :-)

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

Tulajdonképpen miért is nem járunk mi nők kalapban és hosszú szoknyában?! A kérdés költői, nem kérem a kommenteket erről, magam is tudom...

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

...a metróban ugyan körülményes lenne, de legalább úton-útfélen lefotózna valaki!

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

Hát nem szuper nőies ez a szoknya? Mit nekem szél, lépcső, bejött a szerelvény, jönnek az emberek szembe, várjunk kicsit, menj fel még egyszer, mosolyognak rám, kell ennél több?!

divatsprint corset divatpályázat újragondolt

Talán csak még egy kép a végére, ami épp a nagy kedvencem. Ha netán neked, kedves Olvasónak is az lenne valamelyik, lehetőséged van szavazni a szettemre március 30-ig a

http://corsetszavazas.glamouronline.hu/

oldalon.

A zene pedig ma sem marad el.

bg.

Szetthez használt darabok:

Fekete garbó: Orsay

Fekete műbőr top: Zara

Lila selyem hosszú szoknya: Viktória Stúdió

Mályva blézer: Art’z Modell

Lila öv: Stradivarius

Lila cipő: Zara

Kalap: Pázmányi Kalapszalon

Fejdísz: H&M

Szőr cluth: Parfois

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://byperle.com/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Aki rád néz, ezt viszi el

Azok, akik hozzám hasonlóan adnak a mindennapi megjelenésükre, érdekli őket a jelenlegi trend, de nem lovagolják meg mindenáron az aktuális divatot, hanem inkább saját stílusukat alakítják, formálják és élvezik az öltözékek változatosságát, nos leginkább ők kedvelik majd a mai bejegyzésemet.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

A többiek nyilván - talán csak még - nehezen értik, hogy például férfiként mi szükség van arra, hogy ötletesen, olykor humorral fűszerezve, lazán, elegánsan mégis komfortosan akar valaki kilépni a tükör elől a való világba.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Dubicz Danit nemrég ismertem meg, de az egyből lejött, hogy ez a srác tudja mit akar az élettől.

Ja, hogy ehhez elég volt az első szemmel végigmérés? Igen. Ennyit tesz, ha valaki - kortól függetlenül - férfiként (is) kicsivel többet foglalkozik aznapi külsejével a "megmosomafogam, holategnapifarmer ésmárindulokis" életérzésnél. Hiszen indulni lehet így is.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Hallom a morgásokat, miszerint "bizzztosnemagyárbandolgozikafiú!" Oké, ha a mindennapi munka nem is ad teret a saját ízlés megvalósításának, biztosan vannak alkalmak amikor csak a saját korlátok, skatulyák szabhatnak határt.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Kinek több, kinek kevesebb töprengés megtalálni a maga útját; rátalálni először a saját én-re, arra, amiben kiteljesedhet, vagy átmenetileg mankóra lelni valamiben, ami a mindennapok körforgásában felüdülést nyújt...mindenki maga dönti el, mit tart fontosnak az életében.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Nekem ugyan már nem okoz fejfájást a nagy magyar valóságban azt felvenni amihez épp kedvem van és aggódni azon, hogy amikor kilépek az utcára mit szólnak az emberek, de a tanácsadásaim és az emberi kapcsolataim során többször szembesülök ezzel a visszatartó erővel. Vélhetően nagyrészt generációs berögződés és az ifjak már remélhetőleg fittyet hánynak a "kimitgondol" elvre.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Mindenki másnak pedig nem győzöm hangsúlyozni - szintén kortól függetlenül - a jelszó: bátorság! Ezzel a felkiáltással az életben egész sokra lehet menni - mondják tőlem bátrabbak ;-)

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Nem csak az alábbi útravalóért javaslom meghallgatni a mára választott Belmondo - Eckü számot miszerint:

"Amit elhiszel, az leszel, tényleg,
Aki rád néz, ezt viszi el.
Ami mersz, majd az leszel csak,
Aki észrevesz, azt hiszi el."

Kellemes magára találást és a hétköznapi kifutó élvezetét mindenkinek!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Modell: Dubicz Dániel

Fotók: Mányó Ádám - https://www.facebook.com/adam.manyo?fref=ts

Öltözék: Loft Outlet - http://loftoutlet.hu/

https://www.facebook.com/loftoutlet/?fref=ts

Tovább
Megosztom ezt a cikket


bgtoll

blogavatar

Balla Gabi tollából: gondolatok stílustanácsadóként öltözködésről, érzésekről, életmódról és a mindennapokról. A hétköznap emberének.

Utolsó kommentek