bgtoll

Aki rád néz, ezt viszi el

Azok, akik hozzám hasonlóan adnak a mindennapi megjelenésükre, érdekli őket a jelenlegi trend, de nem lovagolják meg mindenáron az aktuális divatot, hanem inkább saját stílusukat alakítják, formálják és élvezik az öltözékek változatosságát, nos leginkább ők kedvelik majd a mai bejegyzésemet.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

A többiek nyilván - talán csak még - nehezen értik, hogy például férfiként mi szükség van arra, hogy ötletesen, olykor humorral fűszerezve, lazán, elegánsan mégis komfortosan akar valaki kilépni a tükör elől a való világba.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Dubicz Danit nemrég ismertem meg, de az egyből lejött, hogy ez a srác tudja mit akar az élettől.

Ja, hogy ehhez elég volt az első szemmel végigmérés? Igen. Ennyit tesz, ha valaki - kortól függetlenül - férfiként (is) kicsivel többet foglalkozik aznapi külsejével a "megmosomafogam, holategnapifarmer ésmárindulokis" életérzésnél. Hiszen indulni lehet így is.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Hallom a morgásokat, miszerint "bizzztosnemagyárbandolgozikafiú!" Oké, ha a mindennapi munka nem is ad teret a saját ízlés megvalósításának, biztosan vannak alkalmak amikor csak a saját korlátok, skatulyák szabhatnak határt.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Kinek több, kinek kevesebb töprengés megtalálni a maga útját; rátalálni először a saját én-re, arra, amiben kiteljesedhet, vagy átmenetileg mankóra lelni valamiben, ami a mindennapok körforgásában felüdülést nyújt...mindenki maga dönti el, mit tart fontosnak az életében.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Nekem ugyan már nem okoz fejfájást a nagy magyar valóságban azt felvenni amihez épp kedvem van és aggódni azon, hogy amikor kilépek az utcára mit szólnak az emberek, de a tanácsadásaim és az emberi kapcsolataim során többször szembesülök ezzel a visszatartó erővel. Vélhetően nagyrészt generációs berögződés és az ifjak már remélhetőleg fittyet hánynak a "kimitgondol" elvre.

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Mindenki másnak pedig nem győzöm hangsúlyozni - szintén kortól függetlenül - a jelszó: bátorság! Ezzel a felkiáltással az életben egész sokra lehet menni - mondják tőlem bátrabbak ;-)

divatsprint személyistylist sajátstílus stílustanácsadás

Nem csak az alábbi útravalóért javaslom meghallgatni a mára választott Belmondo - Eckü számot miszerint:

"Amit elhiszel, az leszel, tényleg,
Aki rád néz, ezt viszi el.
Ami mersz, majd az leszel csak,
Aki észrevesz, azt hiszi el."

Kellemes magára találást és a hétköznapi kifutó élvezetét mindenkinek!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Modell: Dubicz Dániel

Fotók: Mányó Ádám - https://www.facebook.com/adam.manyo?fref=ts

Öltözék: Loft Outlet - http://loftoutlet.hu/

https://www.facebook.com/loftoutlet/?fref=ts

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hókupac, 18 fok, térdzokni

Na körülbelül annyira volt rendkívüli február közepén "egy szál" blúzban a Bazilikával szemközti hókupac előtt állni, mint most, a hirtelen jött melegben belvárosi havas fotót látni.

divatsprint #bgtoll #szemelyistylist #sajátstilus

Bár a fókusz a viccesen cuki, kakasmintákkal borított Pinko ruhán van, a háttérben kivehetők a csizmás, kabátos járókelők. A tér csücskében a házak között beférkőzött néhány kellemes napsugár, amit mi jól el is csíptünk.

divatsprint #bgtoll #szemelyistylist #sajátstilus

Bármennyire is szeretnék dicsekedni a masnikötési technikámmal, van még mit gyakorolni, mert ez a selyemszalag alkotás Gyöngyi barátnőm keze műve. Az viszont tény, hogy (rózsaszínű kakas nincs, oké), az egyébként is kedvelt szalagom tökéletesen passzolt a szárnyasokhoz.

divatsprint #bgtoll #szemelyistylist #sajátstilus

Az akár önállóan is hordható ruha a már korábbi postokban emlegetett budapesti La Robe üzletből kölcsönözhető, feldobva vele bármelyik alkalmat.

divatsprint #bgtoll #szemelyistylist #sajátstilus

A magam részéről imádom a zsebeket a szoknyákon és itt helyből kettőt kaptam, de ami ezen felül kiemelendő (mondjuk az antracit térdzoknim is, de), a merevített csipke alj.

divatsprint #bgtoll #szemelyistylist #sajátstilus

Divatos-e a szett? Hm, nekem egyre megy, mert a hangsúly ismét a stíluson van. Az tuti, hogy semmi rendkívüli nincs abban, ha néha napján kölcsönzött ruhában jelenünk meg, esetleg akkor, ha rikkantunk is a kakasokkal.

Hétköznapi alkalom kereséseket!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Ruha kölcsönözhető: La Robe üzlet - https://www.facebook.com/larobe.hu/?fref=ts

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://www.byperle.com/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


"Hétfő, Szerda, Szombat, Kedd...

...nem hallod a szánkból, hogy soha ne tedd". Mint ahogy azt sem javasolnám, hogy - a helyenként kizárólag a mai ünnepnapon előkerült - fehér inget ne hordjunk bármely egyéb napon. Számos variáció közül mindössze pár tipp a márciusi - még csak áhítottan tavaszi, de valójában inkább télre emlékeztető - napokra. Nem kell hozzá más: fehér ing/blúz, valami fekete alulra és/vagy felülre, jól jöhet a kedvenc farmered és egy hangsúlyos nyaklánc, na és ha variálni akarsz, tedd hozzá ami még a gardróbban van. Nagyjából mint egy Horváth Ilona szakácskönyvben a kezdő háziasszonyok receptje. Haladóknak - több fehér inggel - akár komplett heti menüt ajánlok. Nézzük hát!

Hétfő

Szerda

Szombat

Kedd

Rock and Roll - azaz, ha nincs elég inged, pénteken mondjuk vedd kölcsön a pasidét, majd aktuális trend szerint keverd szexi csipkével és várd a hatást.

A hiányzó csütörtökön pedig "legyen tánc!" De legalább is esti programra készülés, amikor is a fejdísz csak sötétedés után kerül fel, de napközben addig is vagány lehetsz a nadrágtartóval.

Ha vasárnapra már nem jut erő a pörgésre, a hatás kedvéért kapj elő rakott szoknyát és máris stílusosan zártad a hetet.

Íme a címadó dal, 

amivel kívánok kellemes fehér inges inspirálódásokat!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ízlések és ficamok, avagy amikor gáz a retro

Jó pár hete annak, hogy esküvő kiállításon jártam. Nem mintha aktualitása lenne, inkább csak a kíváncsiság vonzott. Bár lehetőség épp lett volna rá, de még az internettel átszőtt életünk előtti időszakban sem látogattam el sosem egy ilyen rendezvényre sem, mert úgy éreztem, amire szükségem van, azt megtalálom "messzebbről" is.

Azonban ha lett is volna kis hiányérzetem az elmúlt 20 évben kihagyott esküvő kiállítások kapcsán, a januári nagyszabású rendezvényen simán időutazhattam a '90-es évek keserédes miliőjébe.  Hosszú percekbe telt, míg a piros bársonyszőnyeg és a csodás lufik között rájöttem, ez teljesen komoly. A kiállítók durván magas százaléka megrekedt valamiféle súlyos szaténanyagokkal borított rémálomban, ahol a ruhák idejét múltak (itt-ott ízléstelenek), a dekorációt hirdető standok előtt pusztán meresztjük a szemünket és ezen csak rontani tud A dj, aki rettenetes(en) kedvcsináló videóival hirdeti, mi is a jó buli titka. Mindezekhez kiváló keretet biztosító helyszínt is választhat a célközönség.

A teljesség igénye nélkül mindössze két montázs.

Kérdezem én: tényleg erre van szükség?

Miközben a szakma egyik nagyjaként ismert standján "a kényelem fontos" hozzáállással általam csak "piacos szandál"-nak titulált, harisnyás lábú, korosabb hölgyek győzték (?) meg a leendő arát, üdítő kivételként találtam rá az ifjabb generáció kevésbé üvöltő, de számomra sokkal meggyőzőbb kiállítóira.

Kovács Erika például fiatal magyar tervezőként esküvői ruhákat is megálmodott (www.kefashion.hu) és kismamaként is csinosan várta az érdeklődő menyasszonyokat.

A kevesebb néha több elven a letisztult Bodza Virágműhely standja.

A magam részéről az ékszer lenne az utolsó, amiért a nagy esemény előtt esküvő kiállításra mennék, de ha mégis,  a DIRON állványai mellett elhaladva biztosan késztetést éreznék belekukkantani a kínálatba. Nem vagyunk egyformák, nekem úgy tűnik a letisztultság jobban bejön (ellentétben a nézelődők nagy részével, akik láthatóan észrevétlenül próbáltak elsuhanni mellettük).

Na és igen, lehet felkiáltani, hogy "hahaha, erre megy ki a játék!".

A kiállításon kedves fotográfus barátnőm, Halmai Gyöngyi és állandó esküvős kiállító párja Joós Era is megmutatták magukat és leginkább szolgáltatásaikat. Bátran vállalom a részre hajlást - úgy egyébként is - de a standjukat nézve pláne.

Era az elképzeléssel és az igénnyel kezd és ehhez találja meg az áhított öltözetet a menyasszonyoknak. (www.jooserabridal.hu)

Személyes élményem is van csodás ruháival, amelyek önmagukért beszélnek.

Ha a ruhákon és már a kezdő képen feltűnt Iparművészeti Múzeum belterén kívül a fotók is tetszenek valakinek, az nem véletlen. Gyöngyi az elmúlt pár évben szorgosan dolgozott azon, hogy biztos kézzel álljon a kamera mögé és örökítse meg az élet csodás pillanatait. Amikor a saját esküvőnkre hívtuk fotózni, volt kis lelkifurdalásunk, hogy a barátunkat dolgoztatjuk a nagy napunkon, de ezen könnyen átlendültünk, mert úgysem választottunk volna mást.

Hideg és meleg után - ahogy az esküvőkön is ezt reméli mindenki - minden jó, ha a vége jó.

Így lehet egy kritikusan induló bejegyzésből a végére kellemesen egyszerű mondanivaló, miszerint érdemes olykor a régmúltból tapasztalatot, a jelenből ihletet meríteni.

Ideillő muzsikával kívánok kellemes múltidézést vagy épp jövő tervezést mindenkinek!

bg.

Menyasszony fotók: Halmai Gyöngyi - Photography by Perle -  http://www.byperle.com/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hiszen a Pesti Nő Piacra Jár

Épp ez a régi nóta jutott eszembe a Belvárosi Piac bejáratában miszerint "hajnalban szól a vekkere és tele van már a cekkere mert nem derogál, piacra jár." Na jó, most épp nem felpakolva, de benéztünk a piacra néhány fotó erejéig.

A keretes szerkezet kedvéért e hét első és utolsó napján jelentkezem be itt. Páráppápápápá (miközben kerestem a címbéli nóta verzióit, Budapest Bárra is leltem, innen és a Lövölde tér(b)ről az előbbi Szűcs Krisztiános hangulatkeltés).

A Dress UP válogatás következő szettje a nekem épp térdfölött érő, méregzöld VILA kisruha...

...a chanelhatást keltő RINASCIMENTO blézerrel.

Ugye mekkora szerencse, hogy találtam a gardróbom mélyén - úgy nagyjából szó szerint, elfeledve - színben pont passzoló blúzt?! Kiegészítésként pedig megleltem e hangsúlyos bizsut az ujjamra, amit a kép kedvéért egyik-másik kezemre húztam; és ennek a fotónak nyilván nem kellene itt szerepelnie hiszen egy köztes pillanat, de nekem tetszik, így hát itt van.

Ahogy a hét eleji bejegyzésemben már megosztottam, a Dress UP üzletbe érdemes időről időre betérni a budapesti Szabadság tér környékén. Válogatott olasz darabokra bukkanhatunk akár hosszabb-rövidebb piac látogatással egybekötve, ez esetben azonban érdemes a cekkert nem tele pakolva, egy-egy ruhadarabnak is helyet hagyni.

Következzen a címadó dal végül Hot Jazz Band feldolgozásban.

Kellemes márciusi felfedezéseket!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Sterl István

Zöld egészruha: VILA - Dress Up

Blézer: RINASCIMENTO - Dress Up

Blúz: Pimkie

Cipő: Rubin üzlet - Campona

Dress Up - https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Kellemes Hétkezdő

Hétfő reggel, de milyen?! Holnap vége a februárnak és az előrejelzések szerint beköszönt az enyhe tavaszelő. Túl az éjszakai díjátadásokon, már szembe is nézhetünk az új héttel.

A pihe-puha darabok jól esnek majd még reggelente - ha másképp nem, vállra vetve, íme hát az elmúlt napokban - még alig pár fokban készült - két szett fotói.

A kabátra és a - hozzám hasonló, jéghideg kezű nőknek akár pusztán kézmelegítésre ajánlott - kistáskára a Budapest belvárosában lévő Dress UP üzletben leltem, ahogy a következő szett hangsúlyos darabjaira is.

A tavaszváráshoz éppen illik a virágos, de mégsem harsány MOTIVI szoknya a galambszürke COMMA blézerrel, mindez kombinálva a már ismert fehér kabátommal (amit januárban a szintén a Dress UP-ból való szürke mellénnyel tettem téliessé).

Hiába, 5 fokban nekem még kell a kesztyű...

...és voltak kételyeim a szabadon hagyott nyakat illetően is,

de egy napsütötte zug és máris felbátorodtam.

A kabátlevétel láttatni engedte a szintén az üzletből való szolíd brosst és a kosztüm kabát enyhén tölcséres ujját, ami az idei trendbe kiválóan belepasszol.

Ki hitte volna a post elején, hogy ennyi ruha lekerül?!

A fotózás kezdetekor - ujjatlan kis feketében, belül vacogva - még magam sem.

A Dress UP - tulajdonosa által - válogatott ruhadarabjait az olasz termékek szerelmesei imádni fogják, ha még eddig nem tették. A kiegészítők között magyar termékek is választhatóak. Az üzlet vevőközpontú, barátságos légkörével tökéletesen alkalmas a mindennapi kincskeresésre.

Nem meglepő módon magam is több mindent találtam, ezért hamarosan újabb szetteket hozok, készülve az enyhébb napokra és élvezve a "ruhavásárlás stop idején mégis új ruhát veszek fel" érzést.

Lágy dallamokkal kívánok kellemes hétkezdést!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Sterl István

Szürke-fehér kabát: Dress Up - FRANSA

Műszörme sál, műszőrme táska/muff: Dress Up

Szürke blézer: Dress Up - COMMA

Virágos szoknya: Dress Up - MOTIVI

Szürke bokacsizma: CCC

Dress Up - https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Tovább
Megosztom ezt a cikket


L.O.V.E - mert Szerelmesnek lenni a hét bármely napján jó

Ma a választott zenéhez igazítottam e röpke bejegyzést. A szett amit hoztam egyszerre ártatlan és érett, romantikusan józan, nem mindennapos de mégis hétköznapi. Akár csak a szerelem.

Bármikor ránk törhet az érzés, magával ragadhat a gondolat...

felcsillan a szem, 

vagy épp agodalmasan a távolba réved.

Megszeppenésre azonban ritkán lehet okunk, főleg, ha egy ilyen bronzos arany(os) szoknyát csíphetünk el a tündéri felsővel együtt - például randevúra - a La Robe kölcsönözhető szépségei közül.

Apró kiegészítőkkel egyedivé varázsolható az esti megjelenés és már csak a pillanat van hátra, amikor a száj mosolyra szalad és a dobogás hangosabb lesz.

Nat King Cole klasszikusával és egyik kedvenc francia filmem ízelítőjével kvánok szerelmes hétköznapokat!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://www.byperle.com/

Szoknya és felső: Pinko - kölcsönözhető La Robe üzlet - http://larobe.hu/

Saját elképzelés alapján méretre készült szövetkabát: Dress me & You - http://dressmeandyou.hu/

Fejdísz: H&M

Táska: Parfois

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Téli estére Hangulatjavító ruhacsere

Az előzetes meghirdetés szerint az elmúlt pénteken megrendeztük első ruhacserénket. A házigazdával együtt várakozással és kis izgalommal telve láttunk neki a rendezgetésnek. 

Mindeközben az est fotósa is befutott (kis túlzással, mert leginkább vállfákkal és ígéretes darabokkal felpakolva)...

...és már neki is látott a hangulatos körülmények megörökítésének.

A ládák kezdettől a kedvenceim voltak, majd aztán megérkezett a hozzá illő és az est további részében igen közkedvelt kisbunda is.

Vad dolgok is előkerültek...

...és mivel épp farsangi időszakban vagyunk, még jelmezt is válogattunk.

Mit ér egy valamirevaló ruhacsere esemény ékszerek nélkül?

Elmélázni azon, szükségem lenne-e erre a gallérra, csak rövid ideig lehetett,

mert aztán kezdődhetett az igazi élvezet - legalább is ami engem illet.

Sikerült például megmentenem egy szanálásra szánt, azonban épp az alaknak megfelelő, földig érő nadrágszoknyát, ami kis beavatkozással méretre igazítható és máris csodásan passzolt az említett kisbundához.

Az este igazi meglepetése a fiúsan-sportosan érkező, de igazi nőként - a legnagyobb pakkal - távozó amazon volt. Kívánom, hogy lelkesedése új távlatokat nyisson meg!

A '20-as évek hangulatát éreztem közel állónak a következő hölgy számára. A türkiz selyemszoknyához mindenáron valamiféle romantikus, művészlelkeknek alkalmas felsőt kerestem volna, mikor is eszembe jutott kiegészítőként a többféleképpen variálható műszőrme sál/gallér.

A szemszínhez kiválóan passzolt a gallér árnyalata, aminek látványosan meg is örültem (és mivel nem csak kreatív, de nagylelkű is vagyok, lemondtam a már majdnem megszerzett zsákmányról :-)).

Végül még köszönhetően házigazdánk készletének, hasonló színű nyaklánc is a kezembe akadt.

Az est során - amit a magam részéről nagyon élveztem - pontosan az derült ki, amit sejteni lehetett. Érdemes átnézni az elfekvő, jó állapotban lévő ruhadarabjainkat, mert vagy új megvilágításba kerülnek és meg sem akarunk tőlük válni, vagy épp más szívesen veszi hasznát.

Többen kérték, hogy legyen még ilyen mert úgydeúgy jöttek volna, csak épp más dolguk akadt. Részemről nincs akadálya és ki tudja, talán a következőre már én is nagy pakkal érkezem tekintettel a januártól tartó ruhavásárlás stop okozta esetleges megvonási tünetekre. Na de erről majd egy következő bejegyzésben.

A jó hangulatú esemény aláfestéséhez ismét Parovot ajánlom.

bg.

Fotók: Rácz Edit - http://raczedit.hu/

A csatlakozni vágyókat szívesen látom az alábbi csoportban:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

Instagramon:

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy csipetnyi Párizs

Szerelem, sanzon, francia hangulat. Bármelyik segít borús hangulatban. A hétkezdő téli, esős napokban - amiből vélhetően lesz pár, még ha a maihoz hasonló napsütésben nehezen hisszük is el - kerítettünk sort a legfrissebb szett fotózásra.

A "nem veszek ruhát 3 hónapig és feltúrom a gardróbot" fogadalom óta nagyjából egy hónap telt el. Előző bejegyzéseimben több stílusban is állítottam össze szetteket, de ehhez a kicsit bohém, párizsi street style ihlette öltözethez hasonló még nem szerepelt.

Pár órával a fotózás előtt a felhők ellenére - vagy épp miattuk - már világosan látszott, hogy "ez bizony nem fog elállni". A kalap hajmegóvásban is jó szolgálatot tett amellett, hogy imádom viselni.

Örök kérdés, vajon miért csak elenyésző számban hordanak a nők kalapot?

Mai tanács, amit nem lehet eleget hangsúlyozni: eshet, fújhat, rúzsozz!

A metálos szoknyám libbenését kár lett volna kihagyni, akár csak az igazán bohém, kócos beállást (amihez a párában fél perc alatt önálló életre kelő hajszálaim vígan asszisztáltak).

Tény, hogy erősebb szélfúvásban kicsit bajos a kalapviselet, de ha kitartóan ragaszkodunk valamihez, nagy eséllyel meglesz az.

A kitartás után pedig már csak nevetve nézünk vissza a borús pillanatokra.

Attól hogy esős, lehet élénk, bohó, pláne romantikus!

A mai ajánlatom ehhez - stílusosan - Zaz románca.

bg.

facebook: https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

instagram: https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Rácz Edit - http://raczedit.hu/

Szett:

Kalap: Stradivarius;

Kabát: Pimkie;

Pulóver, táska: Reserved;

Bokacsizma: Promod.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Vintage életérzés na meg a tavasz enyhe fuvallata

Sokan kívántuk és megkaptuk. Pár napig néhány órára tavaszt élvezhettünk a télben. Volt öröm nagyon, mert a tervezett fotózásunk előtti napon még mindent elfedett a köd, de a napsugarak a kellő időpontban előbukkantak.

Pont úgy éreztem, hogy pár lépés csak és itt a madárcsicsergős március.

Most, hogy a fejekben már elhangzott a "jaj de szép ez a szoknya!" mondat, megosztom a lelőhelyét. Nemrégiben megnyílt Budapest belvárosában a La Robe üzlet, ami tulajdonképpen egy kölcsönző szebbnél szebb ruhákkal. A legjobb az egészben, hogy bármelyik napra, bármilyen hangulathoz, adott eseményre vagy csak magunkat meglepve kikölcsönözhetőek a darabok mint például ez a csodás Max&CO pliszírozott szoknya. Elérhető áron, az eredeti töredékéért.

Imádtam ahogy életre kelt rajtam mozgás közben. Míg első gondolatom a '70-es évek stílusában magamra öltött ing/nyakkendő kombináció volt, az árnyékos utcában jól eső kabátkával már szinte a '40-es években éreztem magam.

A kockakövön tűsarokban hétköznapi nőnek némileg kihívás hibátlanul járni, de ebben a szettben egyenesen elvárás.

A vintage hangulatot megidézve előkerült a műszőrme sálam, ami további teret engedett az időutazásnak.

Abban bizonyosan egyetértünk, hogy a negyvenes évek díváinak távolba meredését még igen csak gyakorolnom kellene - már ha ez feladat lenne a jövőre nézve -, de ez a szett harmoniájából szerencsére nem vesz el.

Tud valaki jobb elfoglaltságot mint a Bazilika napsütötte lépcsőin futkosni egy átlagos délutánon néhány ezer forintért kölcsön vehető Max&CO szoknyában?

Na ugye! Erről beszélek :-)

A szokásos bíztatáson kívül, miszerint éljünk meg minden napot alkalomként és fordítsunk - hol több, hol még több - figyelmet arra, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, női olvasóim mai bátorítása így hangzik: aki még nem tette, látogasson el a La Robe-ba!

Az újraértelmezett évtizedekhez - és az olvasáshoz háttérzenének - ajánlom az ebben a szellemben készült feldolgozást.

Kellemes tavaszvárást!

bg.

facebook: https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

instagram: https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Photography by Perle - http://www.byperle.com/

Szett:

Szoknya: Max&CO - kölcsönözhető La Robe üzlet - http://larobe.hu/

Műszörme sál: Dress Up; Kalap: C&A; Cipő: Sebastiano;

Blézer: Reserved; Ing: Zara; Nyakkendő: F&F;

Tovább
Megosztom ezt a cikket


bgtoll

blogavatar

Balla Gabi tollából: gondolatok öltözködésről, stílusról, érzésekről, életmódról és a mindennapokról. A hétköznap emberének.

Utolsó kommentek