bgtoll

Kellemes Hétkezdő

Hétfő reggel, de milyen?! Holnap vége a februárnak és az előrejelzések szerint beköszönt az enyhe tavaszelő. Túl az éjszakai díjátadásokon, már szembe is nézhetünk az új héttel.

A pihe-puha darabok jól esnek majd még reggelente - ha másképp nem, vállra vetve, íme hát az elmúlt napokban - még alig pár fokban készült - két szett fotói.

A kabátra és a - hozzám hasonló, jéghideg kezű nőknek akár pusztán kézmelegítésre ajánlott - kistáskára a Budapest belvárosában lévő Dress UP üzletben leltem, ahogy a következő szett hangsúlyos darabjaira is.

A tavaszváráshoz éppen illik a virágos, de mégsem harsány MOTIVI szoknya a galambszürke COMMA blézerrel, mindez kombinálva a már ismert fehér kabátommal (amit januárban a szintén a Dress UP-ból való szürke mellénnyel tettem téliessé).

Hiába, 5 fokban nekem még kell a kesztyű...

...és voltak kételyeim a szabadon hagyott nyakat illetően is,

de egy napsütötte zug és máris felbátorodtam.

A kabátlevétel láttatni engedte a szintén az üzletből való szolíd brosst és a kosztüm kabát enyhén tölcséres ujját, ami az idei trendbe kiválóan belepasszol.

Ki hitte volna a post elején, hogy ennyi ruha lekerül?!

A fotózás kezdetekor - ujjatlan kis feketében, belül vacogva - még magam sem.

A Dress UP - tulajdonosa által - válogatott ruhadarabjait az olasz termékek szerelmesei imádni fogják, ha még eddig nem tették. A kiegészítők között magyar termékek is választhatóak. Az üzlet vevőközpontú, barátságos légkörével tökéletesen alkalmas a mindennapi kincskeresésre.

Nem meglepő módon magam is több mindent találtam, ezért hamarosan újabb szetteket hozok, készülve az enyhébb napokra és élvezve a "ruhavásárlás stop idején mégis új ruhát veszek fel" érzést.

Lágy dallamokkal kívánok kellemes hétkezdést!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Sterl István

Szürke-fehér kabát: Dress Up - FRANSA

Műszörme sál, műszőrme táska/muff: Dress Up

Szürke blézer: Dress Up - COMMA

Virágos szoknya: Dress Up - MOTIVI

Szürke bokacsizma: CCC

Dress Up - https://www.facebook.com/dressupbudapest/?fref=ts

Tovább
Megosztom ezt a cikket


L.O.V.E - mert Szerelmesnek lenni a hét bármely napján jó

Ma a választott zenéhez igazítottam e röpke bejegyzést. A szett amit hoztam egyszerre ártatlan és érett, romantikusan józan, nem mindennapos de mégis hétköznapi. Akár csak a szerelem.

Bármikor ránk törhet az érzés, magával ragadhat a gondolat...

felcsillan a szem, 

vagy épp agodalmasan a távolba réved.

Megszeppenésre azonban ritkán lehet okunk, főleg, ha egy ilyen bronzos arany(os) szoknyát csíphetünk el a tündéri felsővel együtt - például randevúra - a La Robe kölcsönözhető szépségei közül.

Apró kiegészítőkkel egyedivé varázsolható az esti megjelenés és már csak a pillanat van hátra, amikor a száj mosolyra szalad és a dobogás hangosabb lesz.

Nat King Cole klasszikusával és egyik kedvenc francia filmem ízelítőjével kvánok szerelmes hétköznapokat!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Halmai Gyöngyi - http://www.byperle.com/

Szoknya és felső: Pinko - kölcsönözhető La Robe üzlet - http://larobe.hu/

Saját elképzelés alapján méretre készült szövetkabát: Dress me & You - http://dressmeandyou.hu/

Fejdísz: H&M

Táska: Parfois

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Téli estére Hangulatjavító ruhacsere

Az előzetes meghirdetés szerint az elmúlt pénteken megrendeztük első ruhacserénket. A házigazdával együtt várakozással és kis izgalommal telve láttunk neki a rendezgetésnek. 

Mindeközben az est fotósa is befutott (kis túlzással, mert leginkább vállfákkal és ígéretes darabokkal felpakolva)...

...és már neki is látott a hangulatos körülmények megörökítésének.

A ládák kezdettől a kedvenceim voltak, majd aztán megérkezett a hozzá illő és az est további részében igen közkedvelt kisbunda is.

Vad dolgok is előkerültek...

...és mivel épp farsangi időszakban vagyunk, még jelmezt is válogattunk.

Mit ér egy valamirevaló ruhacsere esemény ékszerek nélkül?

Elmélázni azon, szükségem lenne-e erre a gallérra, csak rövid ideig lehetett,

mert aztán kezdődhetett az igazi élvezet - legalább is ami engem illet.

Sikerült például megmentenem egy szanálásra szánt, azonban épp az alaknak megfelelő, földig érő nadrágszoknyát, ami kis beavatkozással méretre igazítható és máris csodásan passzolt az említett kisbundához.

Az este igazi meglepetése a fiúsan-sportosan érkező, de igazi nőként - a legnagyobb pakkal - távozó amazon volt. Kívánom, hogy lelkesedése új távlatokat nyisson meg!

A '20-as évek hangulatát éreztem közel állónak a következő hölgy számára. A türkiz selyemszoknyához mindenáron valamiféle romantikus, művészlelkeknek alkalmas felsőt kerestem volna, mikor is eszembe jutott kiegészítőként a többféleképpen variálható műszőrme sál/gallér.

A szemszínhez kiválóan passzolt a gallér árnyalata, aminek látványosan meg is örültem (és mivel nem csak kreatív, de nagylelkű is vagyok, lemondtam a már majdnem megszerzett zsákmányról :-)).

Végül még köszönhetően házigazdánk készletének, hasonló színű nyaklánc is a kezembe akadt.

Az est során - amit a magam részéről nagyon élveztem - pontosan az derült ki, amit sejteni lehetett. Érdemes átnézni az elfekvő, jó állapotban lévő ruhadarabjainkat, mert vagy új megvilágításba kerülnek és meg sem akarunk tőlük válni, vagy épp más szívesen veszi hasznát.

Többen kérték, hogy legyen még ilyen mert úgydeúgy jöttek volna, csak épp más dolguk akadt. Részemről nincs akadálya és ki tudja, talán a következőre már én is nagy pakkal érkezem tekintettel a januártól tartó ruhavásárlás stop okozta esetleges megvonási tünetekre. Na de erről majd egy következő bejegyzésben.

A jó hangulatú esemény aláfestéséhez ismét Parovot ajánlom.

bg.

Fotók: Rácz Edit - http://raczedit.hu/

A csatlakozni vágyókat szívesen látom az alábbi csoportban:

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

Instagramon:

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy csipetnyi Párizs

Szerelem, sanzon, francia hangulat. Bármelyik segít borús hangulatban. A hétkezdő téli, esős napokban - amiből vélhetően lesz pár, még ha a maihoz hasonló napsütésben nehezen hisszük is el - kerítettünk sort a legfrissebb szett fotózásra.

A "nem veszek ruhát 3 hónapig és feltúrom a gardróbot" fogadalom óta nagyjából egy hónap telt el. Előző bejegyzéseimben több stílusban is állítottam össze szetteket, de ehhez a kicsit bohém, párizsi street style ihlette öltözethez hasonló még nem szerepelt.

Pár órával a fotózás előtt a felhők ellenére - vagy épp miattuk - már világosan látszott, hogy "ez bizony nem fog elállni". A kalap hajmegóvásban is jó szolgálatot tett amellett, hogy imádom viselni.

Örök kérdés, vajon miért csak elenyésző számban hordanak a nők kalapot?

Mai tanács, amit nem lehet eleget hangsúlyozni: eshet, fújhat, rúzsozz!

A metálos szoknyám libbenését kár lett volna kihagyni, akár csak az igazán bohém, kócos beállást (amihez a párában fél perc alatt önálló életre kelő hajszálaim vígan asszisztáltak).

Tény, hogy erősebb szélfúvásban kicsit bajos a kalapviselet, de ha kitartóan ragaszkodunk valamihez, nagy eséllyel meglesz az.

A kitartás után pedig már csak nevetve nézünk vissza a borús pillanatokra.

Attól hogy esős, lehet élénk, bohó, pláne romantikus!

A mai ajánlatom ehhez - stílusosan - Zaz románca.

bg.

facebook: https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

instagram: https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Rácz Edit - http://raczedit.hu/

Szett:

Kalap: Stradivarius;

Kabát: Pimkie;

Pulóver, táska: Reserved;

Bokacsizma: Promod.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Vintage életérzés na meg a tavasz enyhe fuvallata

Sokan kívántuk és megkaptuk. Pár napig néhány órára tavaszt élvezhettünk a télben. Volt öröm nagyon, mert a tervezett fotózásunk előtti napon még mindent elfedett a köd, de a napsugarak a kellő időpontban előbukkantak.

Pont úgy éreztem, hogy pár lépés csak és itt a madárcsicsergős március.

Most, hogy a fejekben már elhangzott a "jaj de szép ez a szoknya!" mondat, megosztom a lelőhelyét. Nemrégiben megnyílt Budapest belvárosában a La Robe üzlet, ami tulajdonképpen egy kölcsönző szebbnél szebb ruhákkal. A legjobb az egészben, hogy bármelyik napra, bármilyen hangulathoz, adott eseményre vagy csak magunkat meglepve kikölcsönözhetőek a darabok mint például ez a csodás Max&CO pliszírozott szoknya. Elérhető áron, az eredeti töredékéért.

Imádtam ahogy életre kelt rajtam mozgás közben. Míg első gondolatom a '70-es évek stílusában magamra öltött ing/nyakkendő kombináció volt, az árnyékos utcában jól eső kabátkával már szinte a '40-es években éreztem magam.

A kockakövön tűsarokban hétköznapi nőnek némileg kihívás hibátlanul járni, de ebben a szettben egyenesen elvárás.

A vintage hangulatot megidézve előkerült a műszőrme sálam, ami további teret engedett az időutazásnak.

Abban bizonyosan egyetértünk, hogy a negyvenes évek díváinak távolba meredését még igen csak gyakorolnom kellene - már ha ez feladat lenne a jövőre nézve -, de ez a szett harmoniájából szerencsére nem vesz el.

Tud valaki jobb elfoglaltságot mint a Bazilika napsütötte lépcsőin futkosni egy átlagos délutánon néhány ezer forintért kölcsön vehető Max&CO szoknyában?

Na ugye! Erről beszélek :-)

A szokásos bíztatáson kívül, miszerint éljünk meg minden napot alkalomként és fordítsunk - hol több, hol még több - figyelmet arra, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, női olvasóim mai bátorítása így hangzik: aki még nem tette, látogasson el a La Robe-ba!

Az újraértelmezett évtizedekhez - és az olvasáshoz háttérzenének - ajánlom az ebben a szellemben készült feldolgozást.

Kellemes tavaszvárást!

bg.

facebook: https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

instagram: https://www.instagram.com/balla.gabi/

Fotók: Photography by Perle - http://www.byperle.com/

Szett:

Szoknya: Max&CO - kölcsönözhető La Robe üzlet - http://larobe.hu/

Műszörme sál: Dress Up; Kalap: C&A; Cipő: Sebastiano;

Blézer: Reserved; Ing: Zara; Nyakkendő: F&F;

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A Piros télen sem tilos

Eljött! A mai volt az utolsó januári nap. Kicsit szmogos, kicsit ónos esős, de a miénk. Miközben a jégpáncél borította utcákon a figyelem nagyjából addig terjed, hogy épségben érjük el a célt - de legalább is egy átmeneti biztos pontot -, a fejekben a napsütés hiánya kezd elhatalmasodni. Na ebből az állapotból mozdultam el a heti piros-kék összeállításaimmal.

Lelkes hétkezdéshez rögtön itt a business casual nadrágos összeállítás enyhe katonás beütéssel. Igen, már csak röpke két hónap és tavasz, addig is a kis piros cipő egyelőre beltéri viseletre ajánlott.

Bohém keddre, amikor is nagyon vágyunk a nyárra, jól jöhet egy könnyed ruha vastag harisnyával és jó meleg pulcsival. Ebben a kabát-kalap összeállításban még durván ködös reggeleken is kis eséllyel lehet észrevétlen maradni.

Állítólag a szerdát még a hétfőnél is többen viselik nehezen. Ha bárki így érezné, azon - na meg úgy általában - sokat segíthet a komfortérzet. A sportcipő lazaságát a ceruzaszoknya nőiessége egyenlítheti. A - papucs orrán helyett sapkán - pamutbojt kifejezetten hangulatjavításra hivatott.

Mindenki megnyugtatására összeállítottam az e heti tüllszoknyás szettet. A korábbi bomber balerina ma kapott egy kevés maszkulin beütést az apró piros pettyes csokornyakkendővel. Az élénk piros harisnyával máris trendi figyelemfelhívás az unalom ellen.

Íme a kihagyhatatlan piros plüss mellény. Elegáns öltözékhez is kiváló lenne, de farmerhez futkosni, vagy engedékeny pénteki jeans day-hez szintén jól passzol. Az óriás sál a szokásos funkcionalitáson túl jó szolgálatot tesz hirtelen hóesésben frizura megőrzéshez is.

Nos, zord időben is van vészkijárat a ködös, beszürkült - netán beszűkült -  hétköznapokon. Túl távol, vagy elég közel, biztos ami biztos, keressünk valami pirosat!

Izzó februári napokat!

bg.

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Vigyél el, vagy gyere velem, de induljunk!

Akár egy soha véget nem érő hétfő, olyan a január. Minden körülmény ellenére próbálom mégis megtalálni a szépségét a télnek, a szürke hétköznapoknak, a fagynak és a jégnek.

Gondoltam, ha már az előbbi jelzők és színek jutnak eszembe aktuálisan, legyen egy öltözet ami ugyan pont szürke és fehér és fagyos, de mégis kellemes. Ráadásul egyből kettő, kis fantáziával.

Magamra kaptam hát a korábban emlegetett szürke, puha mellény-pelerinemet, ami plusz rétegként és látványként is igen jól funkcionált. A fehér kabátot pár éve már, hogy megleltem, egy kis frissítés még jól is esett hozzá. 

A fehér ceruza szoknyával és kedvenc garbóim szürke példányával elő is állt a félelegáns, hétköznapi viselet. Kiegészítőkkel.

Találtunk színeket is, amit a tavaszt már nagyon váróknak hoztam (na és mert ez is egy kedvenc "ne ráncold a homlokod!" fotó).

Gyors igazítás a jégzajlástól szép Duna partján a csodás fővárosi háttérrel...

...és már jöhetett is a lazább változat.

Ami repkedő mínuszokban, hosszabb szabadban tartózkodás esetén nem árthat, az még egy réteg pulóver, vastagabb kesztyű...

...sapka és lapos talpú, bundás cipő. Vitathatatlanul formásabb a vádli a magas sarokban, de ha hóban gázolásról van szó, meggyőzhető vagyok. 

Nem hiába, a nevetős kedvem is egyből visszatért.

Ráadásként, a lazább - a szakmaiság kedvéért smart casual - szetthez magammal vittem egy igazán vastag műszörme sapit, amivel akár már hosszabb útnak is nekivághattam volna.

Na de sokszor pusztán a gondolat is elég, hogy messze kerüljünk onnan, ahol épp vagyunk. Így aztán egy bő óra nekem is elegendő volt a felüdüléshez, majd a forró tea a felengedéshez.

Olykor frissülést hozhat egy rövid séta a hóban, de ha netán hosszabb útkeresésbe fognánk, előtte feltétlenül nézzünk szét - legalább a gardróbunkban.

Az útnak induláshoz kedvcsinálóként jöjjön Sophie Maurin és Jamie Cullum duettje.

Fagyosan szép napokat!

bg.

Fotók: Sterl István

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/balla.gabi/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fázom, gyorsan ölelj meg! azaz "Ha a kedved éppen" rovat

Volt egyszer egy tantárgy a Budapesti Divatiskolában, aminek keretei között divat magazint kellett összeállítanunk. A többi közt készült egy ú.n. "ha a" rovat. Nekem akkor a napi hangulat ugrott be, ami sokszor meghatározza, mit is kapunk magunkra, vagy épp tervezzük meg aprólékosan aznapi visletetünket.

A múlt héten megfogadott ruhavásárlás stop ihlette gardrób feltá(ú)rást a mai nappal hivatalosan is elkezdtem. Na nem mintha egy hétig ruha nélkül mozogtam volna - ha másra nem is, tekintettel a zord télre mindig felöltöztem -, de ma kifejezetten keresgéltem. Elsőnek a ruhaként és tunikaként egyaránt hordható pulcsit kaptam fel, aminek saját masniját külön kedvelem. A lovat megzabolázni próbáló alakkal teli ingem is egy kedves darab és kész is volt a bevezető elven alkotott "kényelmes hétfő" kedvű szett.

Előbbi tunikáról eszembe jutott egy korábban válogatott, ám csajosabb összeállítás. A durva mínuszokban viselt, extra vastag pulcsiruha a "fázom, gyorsan ölelj meg!" kedvű szett elnevezést kapta.

Ha télen sem szeretnénk a fekete kabátos tömeget erősíteni és kis szerencsével még egy enyhébb napot is kifogunk - ami máris indokolttá teszi a kis cipőt - íme a "pörögj velem" kedvű szett.

Állítólag a mai az év legszomorúbb napja (legalább gyorsan túlleszünk rajta); a karácsony szelleme elillant, tél is van és amúgy is. Na úgy tűnik, ez rám szerencsére nem hatott. Inkább kerültem romantikus hangulatba - elnézve a masnis, pörgős, nőies szetteket - mint melankóliába. Egy kevés rózsaszín bármelyik téli napon jól jöhet akár hangulat fokozóként és kész is a "bomberes balerinás" kedvű összeállítás.

Ha már úgyis ott figyel egy rakás fekete darab a szekrényben - hiszen tél is van és amúgy is - tegyünk hozzá például világos kéket és ha akad, kombináljuk a tyúklábmintákat. Az eredmény a "jeges" kedvű szett, ami jó esetben nem párosul fagyos hangulattal.

Tegyük fel, hogy kedvünk a letisztult, konzervatív öltözék felé hajlik némi Chanel ihletéssel. Ehhez igazodik a mai utolsó, "Coco örök" kedvű szett.

Előfordulhat - bár nehezen érthető -, hogy valakit nem hoz lázba a mindennapi öltözék változatossága, nos annak különösen, de téli, bánatos napokra mindenkinek ajánlom kedélyjavítóként Caro Emeraldot.

Téli búskomorságot villámgyorsan elkerülő napokat!

bg.

Kezdő fotó: http://www.byperle.com/

https://www.instagram.com/balla.gabi/

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Metálos tudatosság

Miközben kint tombol a tél és felesleges ruháinkat különösen van hová vinni, felötlött bennem a gondolat: mi lenne, ha magam is belekezdenék egy olyasfajta tudatos projektbe, amiről egyre több fórumon olvasni. A felhalmozás helyetti ésszerű vásárlás működik egy ideje, nagyjából a stylist képzésemmel érett be a folyamat 2 évvel ezelőtt.

Már nem fog el az érzés egy látványosan berendezett pláza üzletben, hogy "jajjsemmimsincs! mennyimindenkellinnen!" Néhány hirtelen impulzust kivéve - ezeket nyilván kihagyhatatlan darabok generálták - előre eldöntöttem, mire van szükségem és célirányosan kerestem azt. Nem mondom, hogy teljesen elvetettem volna a fast fashion darabokat, de a silány minőség alacsony áron sem hoz lázba. A tavalyi év hozadéka pedig, hogy nyitottam a magyar tervezők megfizethető ruhái felé.

Vissza a jelenbe: hidegben imádom a közepesen vastag garbókat. Az egyszerű esztétikusságon kívül úgy érzem, leszigeteli a fázós alkatomat. Van is néhány hasonló darabom egy erre jól bevált üzletből.

Na de mi van a kis projektemmel? A fogadalom - a tudatosság jegyében - 3 hónap ruhavásárlás böjt. "Húúú, kemény a csaj!" hangozhat most néhány fejben, de magamat ismerve némileg kihívás lesz.

Előtérbe kerülhetnek viszont a fentihez hasonló kombinálások: hidegben barátaink a rétegek - mennyire nem értettem ezt az elméletet 30 éves korom előtt -, farmerdzseki bármikor jó egynek, rá a - szigorúan - műszőrme mellény. Tiszta '70-es évek a pliszírozott bársonyszoknyával, cserébe nem unalmas.

Mínusz 10-ben mondjuk elkel még néhány réteg, erre kiváló lesz a tél elején beszerzett puha, hosszú mellényem, amit pulcsira, kardigánra, bőrdzsekire - akár ebben a sorrendben - fel lehet kapni (és "kocsiba be, ablakot le", ja, most nem az az évszak van). Ez már itt a 80as évek érzet.

A gardróbomat rendszeresen átnézem és a megkímélt, de már megunt ruháimat rendszerint elajándékozom. Próbálkoztunk egyik barátnőmmel közösségi gardróbvásárral is, de azon kívül, hogy szórakoztató volt és közben nagyjából szétfagytunk, a kínálat nagy része megmaradt. Na akkor dőlt el, hogy inkább az ajándék.

Vannak azonban évek óta őrzött darabjaim. Nagy kár, hogy a tároló kapacitás és a (társas)tűrőképesség miatt nem minden maradhat meg, de itt van például ez a közel 10 éves blézer, ami körülbelül 5 éve arra várt, hogy újra trendinek ítéljem. Most kis ráncfelvarrással eljött az ideje.

Nos nagy reményekkel állok hát a következő három hónap elébe, mikor is feltúrom a gardróbom minden zugát. Lehet, hogy ajándékokat találok, de reményeim szerint több használható, netán újragondolható szettet, amit majd jól megosztok itt, hátha más is kedvet kap a takarékos, ám kreatív évkezdethez.

Na és ha már retroval indultam, a végére szóljon egy kedvenc a Charlie angyalai ráncfelvarrott verziójából.

Tudatosan stílusos napokat!

bg.

https://www.instagram.com/balla.gabi/

https://www.facebook.com/groups/1453759698268186/

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Visszatekintés, előretervezés bla-bla-bla

Visszatekintés, évkezdet. Összegzés, tervezés. Akarva, akaratlanul számot vetünk és fogadalmakat teszünk, ha más nem, kimondatlanul, magunknak.  A Dzsungel könyvében elhangzottak szerint például csak a múlton érdemes töprengeni. Na ezzel pont nem értek egyet: magunkkal visszük, bennünk él, tanulunk belőle (vagy nem) és megyünk tovább. Az időt megállítani nem tudjuk, jó esetben fej-fej mellett haladunk vele.

Tegye fel a kezét, aki sosem szőtt még újévi terveket január elején! Azt most hagyjuk figyelmen kívül, ezekből hány esett áldozatául a csendes lemondásnak, vagy veszett csupán a feledés homályába. Nyilván a sikeres megvalósításhoz nem sok köze van a naptárnak, sokkal inkább rajtunk múlik; na jó, kicsit a szerencsén és azon, milyen lapot dob elénk az élet.

Na de ha már ott a kezünkben a lehetőség, kizárólag rajtunk múlik, mit is kezdünk vele.

Új dolgokat tanulunk, vagy épp kiteljesedünk valami régiben. Nyitunk új ismeretségek felé, esetleg elmélyülünk a meglévőkben. Életre szóló élményeket szerzünk, netán egyszerűen kiélvezzük a pillanatnyi örömöt dacolva - akár - a következményekkel.

Bárhogy is, 2017-re kívánom, lássuk meg a mindennapok szépségét, éljük meg az apró örömöket is, nevessünk sokat és élvezzük, hogy tervezhetünk, álmodhatunk és emlékezhetünk!

A tavalyi év egyik emlékezetes öltöztetéséről készült werkfilmjét ajánlom minden varázslatos tervet szövő olvasónak (na jó, a többieknek is, hátha kedvet kapnak).

Fotók: Photography by Perle - Halmai Gyöngyi

http://www.byperle.com/

Styling: Balla Gabi

Modell: Molnár Zoltán

Werkfilm: Sterl István

Helyszín: Terem 22 Stúdió

Jelmez inspiráció: Sherlock Holmes - Robert Downey Jr.

BÚÉK!

bg.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


bgtoll

blogavatar

Balla Gabi tollából: gondolatok öltözködésről, stílusról, érzésekről, életmódról és a mindennapokról. A hétköznap emberének.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek